Една от основната цели на БГ Посоки е да събере в своята база колкото се може повече информация за български забележителности. За това за тези от Вас , които все още нямат уеб сайт, предлагаме промоция - 10% намаление от цената за изработка на уеб сайт от Сузара дизайн студио, ако публикувате пет български забележителности в сайта на БГ Посоки.

Ако офертата Ви заинтригува можете да изпратите запитване като използвате формата за контакти

Стъпки при публуване на обяви с БГ Посоки1 - Посочва се местонахождението на обекта /област или областен град / и се избира към коя главна категория се отнася - места за настаняване, места за хранене, места за развлечения или българска забележителност.

2 - Следва попълване на информация конкретно за обекта - къде се намира, описание, брой звезди /ако е приложимо/, информация за контакти, посочване на местонахождението на картата и снимка. Допълнителни снимки могат да бъдат добавени в следващите стъпки.
Полетата за име на обекта и Вашата ел. поща са задължителни! На посочената от Вас ел. поща ще получавате съобщенията и запитванията от потребителите на сайта.

3 - Ако желаете да публикувате промоционалната обява е необходимо да се въведат име на промоцията, описание , редовна и промоционална цена.Мисията на БГ Посоки® е да направи българските забележителности известни на по-широк кръг от хора, да говори открито за техните проблеми и да търси начини за разрешаването им. Всеки може да се включи в тази мисия, публикувайки актуална информация за една или няколко забележителности в един или друг край на България. А ако предлагате туристически услуги и публикувате обява или промоция в БГ Посоки®, Вие не само ще спечелите нови клиенти, но и ще улесните хората, желаещи да посетят забележителностите във Вашия регион.

Места за настаняване

Хотели,Мотели,
Вилни селища, Хижи
Почивни станции,
Къщи за гости,
Вили,Бунгала,Къмпинги
Места за хранене

Ресторанти
Заведения за хранене
Пъбове, барове
Кафета, сладкарници
Места за развлечения

Лунапаркове
Места за отдих
Места за спорт
Атракции
2011 БГ Посоки - Всички права запазени
Powered by Suzara web design